Theatervoorstelling: Wolf, Wolf, hoe laat is het ?

Van boek naar theatervoorstelling door Hanneke van de Kerkhof.

Eén personage, verbeeld door twee actrices, gaat in dialoog met haar innerlijk kind.
Hoe herken je jezelf ? Wie zie je in de spiegel ?

Jonge Loes en oude Loes zijn samen één personage welke vertolkt wordt door twee actrices. Ze voeren de innerlijke dialoog met zichzelf. Jonge Loes zou je kunnen zien als het ‘innerlijk kind’, je ware zelf dat met de jaren steeds meer op de achtergrond verdwijnt omdat je jezelf verliest in verwachtingen, verplichtingen van anderen, de maatschappij. Je gaat uit connectie met jezelf, je ziel, je dromen, je eigenheid. In deze voorstelling proberen oude Loes (je aangepaste zelf / je ratio) en jonge Loes (je ware zelf / je gevoel) weer in verbinding te komen om zo authenticiteit te hervinden.

In éénzelfde tijdsbeleving, kom je jezelf tegen in een verschillende levensfase.

De bewerking van de roman – Wolf, Wolf, hoe laat is het ? – was een uitdaging maar een logisch gevolg. Als verhalenmaker zag ik dit verhaal vorm krijgen op een scène, met mijn dochter als de jonge Loes. Samen verbeelden we de innerlijke dialoog van de oudere Loes met haar jongere zelf. De nadruk in de theatervoorstelling ligt vooral op het verlies van het contact met jezelf en dat weer terug te vinden.

De voorstellingen van Wolf, Wolf, hoe laat is het ? hebben plaats op 19, 20 & 21 mei 2023 in Fameus – Zaal Zirkus | Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen.

INFO & TICKETS

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *