IMPROVISATIETHEATER KINDEREN

Halfjaar opleiding improvisatietheater voor kinderen met Veerle Luts.

In januari start ons gloednieuw halfjaar traject improvisatietheater voor kinderen van 8 tot 12 jaar en voor tieners van 13 tot 17 jaar in De Veerman, Antwerpen. De cursussen worden gedoceerd door Veerle Luts (bekend als actrice van Vlaamse televisieseries zoals Spoed, Recht op recht en Thuis).

Dit halfjaar traject omvat een zeer creatief en gevarieerd programma waarin je kind een heel scala aan vaardigheden zal verwerven zoals creativiteit, inlevingsvermogen, vertrouwen, oprecht luisteren, focussen en nog veel meer kwaliteiten die de creativiteit prikkelen. Met deze bekwaamheden leren kinderen omgaan met hun gevoelens, samenwerken met anderen en spontaan handelen in verschillende situaties. Daarbovenop staat improvisatietheater garant voor tonnen spelplezier !

Improvisatie is een vorm van theater waarbij de acteurs het verhaal, de personages en de dialogen ter plekke verzinnen. Theater vanuit het niets. Ook wel gekend als theatersport.

Theaterdocent en actrice Veerle Luts geeft je kind de ’tips and tricks’ om spelenderwijs tot een waanzinnige scene te komen ! Bij improvisatie kan je niets fout doen. Alles kan en alles mag. Zeg gewoon ‘ja’ op alles wat je medespelers aanbieden en sta versteld van het resultaat !

Op de laatste dag van het halfjaar traject sluiten we af met een toonmoment. Onze jonge deelnemers demonstreren dan aan hun ouders/familieleden wat ze allemaal geleerd en ontdekt hebben in deze superleuke, creatieve cursus met Veerle.

Deze cursus is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.
Alle ervaringsniveaus zijn welkom !

Veerle Luts is actrice, regisseur en docent theater.

Ze is o.a. bekend als actrice van Vlaamse televisieseries zoals Spoed, Recht op recht en Thuis.

Het les geven begon ze na eerst zelf heel wat ervaring op te doen in het theater. Die ervaring wou ze graag doorgeven. Tijdens haar workshops gaat ze vooral uit van de verschillende individuen.
Iedereen is anders. Dat aanvoelen en van daaruit vertrekken.

Het samenwerken en elkaar aanvoelen is een heel belangrijk onderdeel.
Een boeiende zoektocht waarbij de leerling versteld gaat staan van zichzelf.

START LESSEN ❯❯ HALFJAAR TRAJECT
De eerste les start op zaterdag 8 januari 2025 van 13:30 tot 15:00 voor de leeftijdsgroep van 8 tot 12 jaar en van 15u30 tot 17u00 voor de leeftijdsgroep va 13 tot 17 jaar.
De lessen vinden wekelijks plaats op woensdagnamiddag (exclusief feestdagen en paasvakantie) en eindigen op woensdag 28 mei 2025.

  De Veerman | Marialei 25, 2018 Antwerpen

Deelnamevoorwaarden
De Nederlandse taal beheersen.
Voor beginners en ervaren spelers.

  • HALFJAAR TRAJECT
    € 350
    Aanbetaling inschrijving: € 150 (het resterende lesgeld van € 200 kan op een later moment betaald worden).


AANBETALING INSCHRIJVING

Het bedrag van de aanbetaling is een voorschot op het lesgeld en wordt betaald voor de aanvang van de eerste lesdag. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling.

*Aanbetalingen worden niet teruggestort in geval van annulatie.
Na je online-aanbetaling op de inschrijving ontvang je een mail met je inschrijvingsbewijs.

Wanneer je je deelname annuleert 7 dagen vòòr de aanvang van de activiteit, betalen we je inschrijvingsgeld terug, met aftrek van 20 euro administratiekosten.
Let op: deze annulering moet gestaafd worden met een geldig bewijs of een bewijs van overmacht. Annuleringen na deze periode worden niet terugbetaald.

Indien de activiteit niet kan doorgaan omwille van te weinig deelnemers of het wegvallen van de docent (ziekte, overmacht), wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

INSCHRIJVEN  ❯❯  HALFJAAR TRAJECT

Je kan je kind inschrijven t/m 31 december 2024.
Klik op ‘inschrijven’ om tot de aanbetaling over te gaan.

Inschrijving Halfjaar Traject: Improvisatietheater Kinderen

Veerle Luts is actrice, regisseur en docent theater. Ze is onder meer bekend als actrice van Vlaamse televisieseries zoals Spoed, Recht op recht en Thuis.

Veerle Luts

Docent Jeugdtheater

Veerle Luts is actrice, regisseur en docent theater. Ze is onder meer bekend als actrice van Vlaamse televisieseries zoals Spoed, Recht op recht en Thuis.

De Veerman | De Ruimte

In de prachtige ruimte van De Veerman worden alle workshops en cursussen van Anima Vinctum georganiseerd. De ruimte kijkt uit op een mooie tuin met natuurlijk lichtinval en zorgt voor een rustgevend karakter.