Repetities productie “PERCEPTIE” zijn gestart!

Het is eindelijk zover: de repetities voor onze nieuwe theaterproductie PERCEPTIE zijn van start gegaan.

Anima Vinctum was toe aan een lange pauze, gezien de intense kettingreeks van self-made producties tussen 2014 en 2017 die ons veel ervaring en kennis heeft bijgebracht.

De weg die we willen inslaan met theater is u bekend. We blijven ook nu zeer dicht bij onszelf en laten ons niet beïnvloeden of verleiden door het sluipende verwachtingsbeeld dat loert in de theaterwereld. De grote adempauze heeft ons zeker veel deugd gedaan, ons dichter bij elkaar gebracht en bij onze essentie van theater maken.

Onze methodiek-from-scratch ontwikkelt zich telkens dankzij ervaringsgericht onderzoek en focust zich op beelden, gecapteerd in de menselijke communicatie en relaties. Onze ervaring en zelfs onze waarneming rusten altijd op een bodem van subjectiviteit. Dat is PERCEPTIE.

Op weg naar de lente -of zijn de seizoenen ook ‘perceptie’ ? -worden we gedreven door een stroom van energie om ook van dit project iets te maken dat bijzonder en beklijvend is …
PERCEPTIE gaat in première op 10 mei 2019 in Fameus – Zaal Zirkus. Daarna volgen twee voorstellingen op 11 & 12 mei. Tickets zullen binnenkort beschikbaar zijn.

We houden u alvast op de hoogte.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *