Een knappe dans- en toneelvoorstelling door onze cursisten!

Beste dans- en toneelliefhebber

Anima Vinctum vzw brengt met haar cursussen ‘Choreo Class’ en ‘Theaterlessen’ samen één knappe voorstelling!

Het seizoen van onze cursussen Choreo Class & Theaterlessen loopt bijna ten einde. Het cursusjaar wordt besloten met een hoogtepunt.
Dit betekent zeker goed nieuws voor wie nieuwsgierig is en een kijkje wil nemen in wat onze cursisten dit jaar allemaal ontdekt hebben in onze lessen toneel en dans.

Gedreven door het talent en de veelzijdigheid van de cursisten en het concept van Anima Vinctum, vonden we het leuk om de eindopdrachten van de cursussen de Choreo Class & de Theaterlessen in één gezamenlijke voorstelling aan te bieden. Het spektakel start met het zelfgeschreven dansstuk Cycle De Vie van de cursus Choreo Class en wordt gevolgd door de bewerking van de klassieker Elektra, ontwikkeld tijdens de cursus Theaterlessen. Twee verschillende eindopdrachten in één voorstelling.

TICKET AANBOD
Kom niet eenzaam en alleen naar “Cycle De Vie & Elektra”. Kom met een groep van 6 personen en u betaalt slechts 7 euro per ticket i.p.v. 10 euro basisprijs. Van kwaliteit geniet je nooit alleen.
Onze ambitieuze en talentvolle cursisten willen gehoord, gezien en beleefd worden.

SPEELDATA

  • Zaterdag 4 mei om 15u00 & 20u30
  • Zondag 5 mei om 15u00 – Matinee

LOCATIE
Fameus | Zaal Zirkus
Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen.

RESERVEER HIER JE TICKETS

CYCLE DE VIE
DANSVOORSTELLING CURSUS CHOREO CLASS

Het stuk Cycle De Vie is een dansvoorstelling geregisseerd door de choreografe Laetitia Van Haverbeke, voor de cursus Choreo Class van Anima Vinctum.

De loop van het leven: je wordt geboren en je ontmoet de liefde van je leven, met alle strubbelingen die erbij horen. Je wordt samen oud maar één van de twee geliefden sterft.
De dood wordt niet als droevig ervaren, maar wordt ingekleurd als een ‘viering van het leven’.

ELEKTRA
TONEELVOORSTELLING CURSUS THEATERLESSEN

Het stuk Elektra is een toneelvoorstelling geregisseerd door Jacques De Bock, Laetitia Van Haverbeke en Dave Wiggers, voor de cursus ‘Theaterlessen’ van Anima Vinctum.

Hoe kon het zover komen dat waar eens liefde was, alleen haat en wraak overblijft ?
Een familie waar iedereen verscheurd is en schuldgevoelens heeft, behalve Elektra. Zij heeft slechts één ding voor ogen: straffen!

We stelden onze cursisten voor om dit stuk te spelen, omdat ‘Elektra’ over universele, grote gevoelens gaat en de personages tot uitersten gedwongen worden. Door die confrontatie worden ze uitgedaagd om uit hun comfortzone te stappen.

We verwachten u op 4 & 5 mei 2019in Fameus | Zaal Zirkus – Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *