Gloednieuwe cursus Danstheater vanaf 16 april !

In april lanceert Anima Vinctum een gloednieuwe cursus Danstheater in De Veerman, Antwerpen !
De focus in deze cursus ligt op het ontwikkelen van een eigen bewegingstaal. Aan de hand van verschillende principes en elementen binnen ๐—ถ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ en ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ถ๐—บ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ krijg je tools aangereikt om te spelen รฉn te creรซren.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ณ ? Hoe planten we ideeรซn in elkaars hoofd ? Hoe dagen we elkaar uit om onverwachte keuzes te maken waarbij je de spanningsboog aanhoudt en de betrokkenheid vergroot bij de toeschouwer ?

Het 6-delige programma omvat fysieke training, bewegingsonderzoek, contact improvisatie, interpretatie en instant compositie.
Je krijgt constructieve begeleiding van dansdocente/choreografe ๐—๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ต ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ข๐—ฒ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐—น bij het ontwikkelen van je eigen ideeรซn en hoe je deze kunt vertalen naar beweging en actie.

Je kan kiezen om deze cursus als een ๐Ÿฒ-๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ of een ๐Ÿฏ-๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ lessenreeks te volgen. Ook kan je รฉรฉn van de eerste 3 sessies apart volgen. Tijdens de voorbereidingen naar het toonmoment kan je niet meer aansluiten.
______________________________

De lessen vinden plaats op 6 dinsdagavonden (16 april t/m 21 mei) van 19u00 tot 21u00 in De Veerman, Antwerpen.

Deze cursus is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Alle ervaringsniveaus zijn welkom !

MEER INFO & INSCHRIJVEN โฏโฏ

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *