workshop improvisatietheater antwerpen veerle luts anima vinctum

IMPROVISATIETHEATER

Bij improvisatietheater stimuleer je een heel scala aan acteervaardigheden; creativiteit, inlevingsvermogen, oprecht luisteren, focussen, vertrouwen, samenwerken, spontaan handelen…

Improvisatie is een vorm van theater waarbij de acteurs het verhaal, de personages en de dialogen ter plekke verzinnen. Theater vanuit het niets. Ook wel gekend als theatersport.

Workshopdocent Veerle geeft je de ’tips and tricks’ om spelenderwijs tot een waanzinnige scene te komen. Bij improvisatie kan je niets fout doen. Alles kan en alles mag.
Sta open voor alles wat je medespelers aanbieden door elkaars spelimpulsen (aanbod) te accepteren en het verder uit te bouwen en sta versteld van het resultaat !

Veerle Luts is actrice, regisseur en docent theater.

Ze is o.a. bekend als actrice van Vlaamse televisieseries zoals Spoed, Recht op recht en Thuis.

Het les geven begon ze na eerst zelf heel wat ervaring op te doen in het theater. Die ervaring wou ze graag doorgeven. Tijdens haar workshops gaat ze vooral uit van de verschillende individuen.
Iedereen is anders. Dat aanvoelen en van daaruit vertrekken.

Het samenwerken en elkaar aanvoelen is een heel belangrijk onderdeel.
Een boeiende zoektocht waarbij de leerling versteld gaat staan van zichzelf.

De Veerman | De Ruimte

In de prachtige ruimte van De Veerman worden alle workshops van Anima Vinctum georganiseerd. De ruimte kijkt uit op een mooie tuin en zorgt voor een rustgevend karakter en een natuurlijke lichtinval.

GERELATEERDE WORKSHOPS ❯❯